Leerlingen Oscar helpen met bijenlint!

Vandaag hebben ongeveer 35 leerlingen van de Oscar Romero, geholpen met het planten van bomen en struiken. In totaal zijn er zo’n 300 heesters geplant (locatie spant) en zo’n 50 verschillende bij vriendelijke bomen w.o. Linde, Sierpeer, Sierprunes en niet te vergeten de bijenboom. 

Eerst werd er volop gewerkt op de tuin en rond 12 uur was er een maaltijd voor de kinderen. Onze vrijwilligers hadden soep en heerlijke broodjes gemaakt. Het was een geweldige dag waar ook de gemeente ontzettend heeft geholpen. En wat gezellig dat onze wethouder Simon Broersma de hele dag heeft geholpen. Stap voor stap maken we Hoorn “the place to bee”.

Simon Broersma:

Ik bedank alle leerlingen van het Oscar Romero, Jan Geus, de medewerkers van het bedrijf Takken en vooral de vrijwilligers van Stadslandbouw Hoorn: Karin Pebesma, Renate Former, Ellie, Fred Barger en Chris de Meij voor de organisatie van deze dag!