De Tuin der Verbinding (locatie IJsselweg/Westerblokker 32b)

Op een groot deel van deze tuin worden biologische producten verbouwd. Naast werken op de tuin wordt vooral genoten van de rust en gezelligheid die deze tuin geeft. De tuin is ingedeeld in cirkels en waardoor er 8 taartpunten ontstaan. Binnen de taartpunten zijn kleine vakken gemaakt die onderhouden worden door de vrijwilligers.
In de zomermaanden staat onze kraam naast de Rabobank op de Westerblokker. Hier verkopen we de verse producten die we op de tuin verbouwen. We leveren ook aan mensen van het project Stand-by van Stichting Netwerk. 

De Kruidentuin (locatie IJsselweg/Westerblokker 32b)

Een moestuin kan niet zonder kleurende, geurende en insectenlokkende planten. Zij brengen evenwicht en geven groenten en fruit in de omgeving een betere kwaliteit. Daarnaast houden de planten natuurlijke vijanden op een afstand. Op de kruidentuin zijn zowel eetbare, geneeskrachtige als sierplanten te vinden.

Belevingstuin (Risdamhuis, Scheerder 1, 1625 VA Hoorn)

Het Risdamhuis ligt te midden van de woonwijk Risdam-Zuid in Hoorn. Stichting Stadslandbouw heeft hier een belevingstuin gerealiseerd. Een prachtige tuin waar alle zintuigen worden geprikkeld. Ook wordt de groente die hier verbouwd wordt direct verwerkt in de gerechten voor de bewoners. In deze tuin zijn meer dan 10.000 bloembollen verwerkt en zo is hier een “klein keukenhof” ontstaan. We proberen daarmee een bijdrage te leveren aan een dementievriendelijke gemeente.

Snoeptuin (Lindendeal, Koepoortsweg 35, 1624 AB Hoorn )

Verzorgingstehuis Lindendeal heeft een prachtige tuin waar ouderen in de kas en in de tuin activiteiten kunnen verrichten. Deze snoeptuin is gerealiseerd door Stichting Stadslandbouw. De ouderen kunnen iedere zomer heerlijk proeven en genieten.